Hemink.

Hemink

Specs:

Klant: Hemink / Energieteam
Sinds: April 2017
Locatie: Holten / Amersfoort

Beschrijving klant:

Hemink is een landelijk opererende, vooruitstrevende en innovatieve dienstverlener op het gebied van vastgoedonderhoud, vastgoedverbetering en afbouw. Met een vestiging in Holten en Amersfoort pakken wij grootschalige en intensieve onderhoudsprojecten aan die veelal gerealiseerd worden in bewoonde situaties. Door resultaatgericht samen te werken met alle stakeholders zijn wij in staat om een vooraf overeengekomen kwaliteitsniveau te leveren, doorlooptijden en kosten te minimaliseren en bewonersoverlast te beperken. Met onze vakkennis, Twentse nuchterheid en pragmatische aanpak bouwen wij graag aan een goede relatie met onze klanten.

Beschrijving case:

Hemink was op zoek naar een nuchtere leverancier welke hun 250 medewerkers zo efficient mogelijk kon aankleden. Dit voor een concurrerende prijs zonder dat het ten koste zou gaan van kwaliteit en uitstraling.

Daarvoor waren ze bij Reflex precies aan het juiste adres. Waar in het verleden veelal misbruik werd gemaakt van het feit dat Hemink een groot bedrijf is en daardoor ”toch alles wel goed vonden” blijft Reflex de afspraken trouw en werken we met heel korte lijnen en waterdichte afspraken.

Daarnaast kan Hemink nu ook eindelijk gebruik maken van een goed werkend KMS (kleding management systeem) waardoor bestelling zeer eenvoudig geplaatst worden, maten goed kunnen worden vastgelegd en het verbruik per medewerker gemonitord kan worden.

Door de prettige samenwerking levert Reflex nu o.a. ook aan het Energieteam, een samenwerking van diverse grote bedrijven en partner voor woningbouwcorporaties, beheerders, gemeentes en commerciële vastgoedorganisaties.

Wilt u ook een leverancier die afspraken nakomt?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

  • Supersnel bestellen via ons KMS-systeem.

    Bekijk ons uitgebreide productaanbod en vraag direct een offerte aan.

    Meer weten? Wij zijn er!

    0548 - 76 34 02

KMS inlog
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×