Bouwbedrijf Vosman

Specs:

Klant: Bouwbedrijf Vosman
Sinds: april 2016
Locatie: Raalte

Beschrijving klant:

Ontwerpen en bouwen op maat ! Passend binnen uw budget.

Wij hebben niet alleen de technische kennis en vakmanschap in huis om uw woning te (ver)bouwen, maar maken ook een realistisch 3d ontwerp. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de wet- en regelgeving. Het verzorgen van alle benodigde vergunningen behoort dan ook tot onze werkzaamheden.

Wij begeleiden u van optie kavel tot oplevering woning en dit alles met 1 contactpersoon. Maar ook als u het ontwerp hebt laten uitwerken door een architect of tekenbureau zijn wij de juiste bouwpartner.

Beschrijving case:

Onze accountmanager Paul Walraven heeft veel connecties in Raalte en omstreken en zo ook Bouwbedrijf Vosman. Bouwbedrijf Vosman is een heel nuchter bouwbedrijf, die staat voor kwaliteit en afspraken nakomen.

 

 

Reflex staat voor de 3 B’s: Betrokken, Betrouwbaar, Betaalbaar

Remco Harink

Dat is precies de reden waarom Reflex en Bouwbedrijf Vosman al een jarenlange goede samenwerking hebben. Wij doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. Niet meer en niet minder. We zorgen dat Remco Harink en zijn team zich maximaal kunnen focussen op hun corebusiness.

De bouwvakkers bij Vosman moeten goed gekleed zijn. De kleding is onderhevig aan zware werkzaamheden dus het moet zeker tegen een stootje kunnen. De metselaars en timmermannen bij Vosman moeten daarnaast uiteraard ook comfortabel kunnen werken, en als laatst maar zeker niet onbelangrijk; de herkenbare groene Vosman kleur moet duidelijk zichtbaar zijn!

Ik wil ook een no-nonsense leverancier!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

  • Supersnel bestellen via ons KMS-systeem.

    Bekijk ons uitgebreide productaanbod en vraag direct een offerte aan.

    Meer weten? Wij zijn er!

    0548 - 76 34 02

KMS inlog
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×