Sport.

Sportkleding

Bij sportkleding kunt u denken aan verschillende doeleinden. Zo leveren wij voor vele verenigingen in de omgeving het volledige kledingpakket inclusief sporttassen, trainingspakken, warmloopshirts etc.
Maar ook bedrijven kunnen wij voorzien van sportkleding geheel uitgevoerd in de huisstijl. Bijvoorbeeld voor het deelnemen aan sportevenementen met een aantal collega’s.

Wat goed is om te weten, is dat wij sportkleding alleen op projectbasis leveren. We zijn dus geen sportkleding winkel.

Uiteraard voorzien wij de sportkleding ook (in eigen huis) van gewenste clublogo’s, sponsorlogo’s, rugnummers etc.
Doordat wij reeds jarenlange ervaring hebben in het leveren van sportkleding kunnen wij onze klanten altijd voorzien van het beste advies zodat u nooit investeert in de verkeerde producten!

Ook is het bedrukken van sportkleding vaak een behoorlijke uitdaging omdat de kleding veelal bestaat uit dun polyester materiaal. Wij hebben hier dermate veel kennis voor in huis dat wij zelfs testen uitvoeren voor leveranciers.

Naast diverse bekende merken zoals Hummel, Jako, Erima, en Craft leveren wij ook basic sportkleding. Met name voor sportevenementen is dit zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan hardloopwedstrijden en obstacle runs. Enkele referenties zijn: Strongmanrun, Strongsisterrun, Regge Survival, Reggesteyn Obstaclerun, Wiezoloop wierden, Tunnelloop Nijverdal, Nijverdal Cityrun, Urban Cityrun, Salland Trail en Tot de nek in de drek.

Bent u tijdens het sporten ook zichtbaar met uw bedrijf?

Sportkleding is, naast dat het comfortabel moet zijn, een uitstekend reclamemiddel. Wilt u ook meedoen aan sportactiviteiten en herkenbaar zijn, bekijk dan hier ons productaanbod.
Wij leveren onder andere sportkleding van het merk CRAFT.

Bekijk ons aanbod

Borduren of bedrukken?

Wij kunnen uw werktruien, werkbroeken, shirts, polo’s of andere bedrijfskleding voorzien van bijvoorbeeld een logo of de bedrijfsnaam.

  • Supersnel bestellen via ons KMS-systeem.

    Bekijk ons uitgebreide productaanbod en vraag direct een offerte aan.

    Meer weten? Wij zijn er!

    0548 - 76 34 02

KMS inlog
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×