Kleding Management Systeem (KMS)

We zullen er niet omheen draaien, maar de bedrijfskleding is binnen de meeste bedrijven niet de meest gewilde taak om dit te organiseren. Het is uiteraard niet de core-business en het is vaak een behoorlijke rompslomp.

Dit beseffen wij ons als geen ander en daarom is het onze taak om alle zorgen uit handen te nemen voor onze klanten. Wij zorgen er voor dat u zich maximaal kunt concentreren op uw core-business.

Een onderdeel van deze service is het door ons zelf ontwikkelde Kleding Management Systeem (KMS). Via dit online platform kunt u zeer eenvoudig bestellingen plaatsen, statussen bekijken, maten beheren en het verbruik monitoren.
Met ons systeem is het zelfs mogelijk om op medewerker niveau het verbruik in te zien. Dus wanneer een medewerker 6 werkbroeken per jaar nodig heeft, waar de rest gemiddeld op 2 stuks zit, is dit het uitzoeken waard.

 

Volledige controle, alles inzichtelijk. Bedrijfskleding zonder gedoe!

Wij maken geen gebruik van standaard systeem waar vele beperkingen in de mogelijkheden zitten, maar we hebben ons systeem volledig zelf ontwikkeld op basis van vragen uit de markt en onze eigen jarenlange ervaring. Bovendien blijft ons systeem dynamisch, dus mocht het blijken dat er toch iets veranderd moet worden dan hebben we dit zelf in de hand.

Reeds verschillende bedrijven gingen u al voor en maken dankbaar gebruik van ons KMS systeem. Zij ervaren ontzettend veel gebruiksgemak en kunnen zich door deze efficiënte werkwijze maximaal concentreren op hun core-business.

 

Gratis demonstratie? Neem nu contact op!

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Supersnel bestellen via ons KMS-systeem.

   Bekijk ons uitgebreide productaanbod en vraag direct een offerte aan.

   Meer weten? Wij zijn er!

   0548 - 76 34 02

  KMS inlog
  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×