Sepawand

Specs:

Klant: Sepawand / Wandenservice
Sinds: mei 2018
Locatie: Nijverdal / Berkel en Rodenrijs

Beschrijving klant:

”Sepawand zorgt al veertig jaar voor de perfecte indeling van ruimtes binnen bedrijven en instellingen. Ons assortiment is dusdanig uitgebreid en flexibel dat voor elk bedrijf de juiste binnenwand te vinden is.”

Beschrijving case:

Nadat Sepawand werd overgenomen door Fred Mak en de eigenaren van Hemink groep werd al snel duidelijk dat er ook verandering moest komen in de bedrijfskleding, en de leverancier daarvan. Doordat Hemink al een zeer prettige samenwerking met Reflex kende was de connectie snel gelegd. Een kennismakingsgesprek volgde snel, en daarin introduceerden wij ons zelf ontwikkelde KMS (kleding management systeem). Sepawand was direct overtuigd van dit zeer eenvoudige en heldere systeem waarbij bestellingen geplaatst kunnen worden, maten worden vastgelegd en het verbruik per medewerker kan worden gemonitord.

 

“Reflex neemt met hun persoonlijke inzet en Kleding Management Systeem de complete zorg voor representatief gekleed personeel van de ondernemer over”.

Fred Mak

Vervolgens hebben we een voorstel gedaan qua kledingpakket inhoudelijk, en hierbij hebben we met name gekeken naar het gebruik van de kleding. Bij Sepawand zijn duidelijk twee gebruikstypes, namelijk montagemedewerkers en productiemedewerkers.

Daar waar productiemedewerkers werkzaam zijn in een afgesloten werkplaats en veel met machines werken, zijn montagemedewerkers altijd op locatie aan het werk. Dit kunnen reeds in gebruik genomen kantoorpanden zijn als nieuwbouw gebouwen zonder verwarming e.d.

We zijn er in geslaagd om voor elke gebruiker een passend pakket samen te stellen, met toch een eenduidige uitstraling voor het hele bedrijf!

Deze producten gebruikt Sepawand

  Ik wil dit ook!

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Gerelateerde berichten

  • Supersnel bestellen via ons KMS-systeem.

   Bekijk ons uitgebreide productaanbod en vraag direct een offerte aan.

   Meer weten? Wij zijn er!

   0548 - 76 34 02

  KMS inlog
  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×