Offerte aanvragen
KMS Inlog

Dit is ons team en daar zijn we trots op! Samen zorgen we elke dag niet alleen dat jij als klant tevreden bent maar ook voor een goede werksfeer. Beiden zijn erg belangrijk want een goede werksfeer zorgt voor een tevreden klant. 

Mijn naam is Ramon Zomer en  woon in Daarlerveen samen met mijn vrouw Maaike, dochter Fien en zoon Jan! Mijn hobby’s zijn sporten, lezen, en met mijn gezin op vakantie gaan met de camper. Qua sporten zit ik helaas met mijn knie waardoor ik veel sporten niet meer kan beoefenen, maar hardlopen en wandelen vind ik leuk om te doen.

In 2015 ben ik Intersport Ramon Zomer begonnen in Nijverdal. Op dat moment was ik nog profvoetballer bij Heracles. Vanaf die tijd deed ik veel zaken met Reflex, voornamelijk richting amateurverenigingen. Intersport deed dan de kleding, Reflex het drukwerk. Toen onstond ook het idee dat beide bedrijven best veel aan elkaar zouden kunnen hebben, en zijn we met elkaar koffie gaan drinken met een positief eindresultaat. Sinds 1 januari 2021 zijn we dan ook één bedrijf met twee verschillende takken.
Ramon
Mede eigenaar

Je mag me altijd wakker maken voor een leuke dag uit, of een mooie vakantie. Ook ben ik graag bezig, en met een dagje skiën doe je me heel veel plezier mee.

Wekelijks houd ik mij bezig met 50% voor Intersport en 50% voor Reflex. Bij Intersport doe ik de administratie, inkoop, stukje marketing, afprijzingen en sta ik ook nog een halve dag in de week in de winkel. Voor Reflex zit ik meer in de verkoop en doe ik mijn best om klanten aan ons bedrijf te binden.

Zo heb ik best wat verantwoordelijkheden. Dat is nu net wat ik het leukst vind aan het werk. Het is heel erg afwisselend. Soms is het wat veel, maar dat komt altijd weer goed!

De werksfeer is hier altijd goed, dat maakt het leuk om hier te werken. En doordat we zowel alles wat betreft sport als bedrijfskleding kunnen leveren, maakt dat het werk heel variërend is. Voornamelijk de gezelligheid met elkaar.

Ik ben trots op de samenwerking die we samen als collega’s hebben opgebouwd met Intersport en de groei die we samen hebben gerealiseerd de laatste jaren! 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Offerte aanvragen
KMS inlog