Offerte aanvragen
KMS Inlog

Dit is ons team en daar zijn we trots op! Samen zorgen we elke dag niet alleen dat jij als klant tevreden bent maar ook voor een goede werksfeer. Beiden zijn erg belangrijk want een goede werksfeer zorgt voor een tevreden klant. 

Hi! Ik ben Maike Senkeldam en woon in Nijverdal. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, het liefst ga ik elke dag uit eten hihi, maar een filmpje kijken vind ik ook echt heeeerlijk!
Maike
Studio

Ik heb de opleiding DTP/Mediamaker gevolgd, en in mijn laatste jaar moesten we op zoek naar een stageplek. Ik was op zoek naar een andere kant van het vormgeven, het realiseren ervan, en bij Reflex doen ze dit. Zij zetten huisstijl op bedrijfskleding waardoor het bedrijf herkenbaar en profesioneel overkomt. Er waren veel mensen in mijn omgeving die zeiden ga eens naar Reflex. Zo gezegd zo gedaan ik heb bij Reflex uiteindelijk 6 maanden stage gelopen met heel veel plezier en ze vlogen dan ook om. Toen ik klaar was met mijn studie mocht ik hier blijven en werk ik al een paar jaar met veel plezier in de studio.

Ik hou heel erg van gezelligheid (en eten hoort daar ook bij), dus voor een borrel en wat hapjes ben ik wel wakker te krijgen.
Maike
Studio

Samen met andere collega’s werk ik in de studio. Wij zorgen er elke dag voor dat de  bestellingen zorgvuldig, en naar wens van de klant, worden gedrukt. Maar ook zorgen wij er voor dat het netjes wordt ingepakt en dat de klant altijd de juiste bestelling binnen krijgt.

Geen dag is hetzelfde! Daar krijg ikzelf enorm energie van doordat je elke dag met andere bedrukkingen bezig bent en daardoor is geen dag hetzelfde. Dat houdt het werk divers en leuk.
 

Wat ik bij Reflex uniek vind is dat er een fijne balans tussen werk en gezelligheid zit. We werken als team nauw samen en wanneer er een grote bestelling met hoge deadline is dan zorgen we er als team voor dat we dit halen. Ook leuk er is altijd tijd voor een geintje en dat geeft een goede sfeer op de werkvloer.

Het maakt niet uit wat je functie bij Reflex is, iedereen hoort er bij! Zo worden er bijvoorbeeld werkgerelateerde onderwerpen tijdens de koffiepauze besproken waardoor je weet wat er speelt. En er wordt lekker veel gelachen. Het is altijd gezellig en iedereen kan goed met elkaar, dit vind ik een enorme pluspunt.

Ik zie dat we steeds een beetje meer groeien en dat vind ik gaaf om daar mijn steentje aan bij te mogen dragen. Zo krijgen we steeds meer collega’s maar toch blijven we een hecht en goed team. Of een extra machine bijvoorbeeld, dat laat wel zien wat voor groei wij doormaken als team.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Offerte aanvragen
KMS inlog