Offerte aanvragen
KMS Inlog

Dit is ons team en daar zijn we trots op! Samen zorgen we elke dag niet alleen dat jij als klant tevreden bent maar ook voor een goede werksfeer. Beiden zijn erg belangrijk want een goede werksfeer zorgt voor een tevreden klant. 

Hi! Ik ben Evelien Scherphof-Lookamp en ik kom uit Nijverdal. Ik ben mama van 2 kinderen, Tom en Anne en ik ben getrouwd met Bastiaan.
Ik heb veelste veel hobby’s en te weinig tijd. Het leukst om te doen vind ik kleding naaien en daarvoor volg ik ook naailes. Daarnaast ga ik heen sporten, knutsel ik graag en mag ik ook heel graag samen met mijn gezin op vakantie gaan met onze caravan.

Ik ben begonnen met werken bij een drukkerij, daar was ik orderbegeleider. Van daaruit ben ik de sign ingerold en heb ik bij 2 bedrijven ervaring opgedaan als werkvoorbereider. Nu werk ik sinds november ’22 bij Reflex. Ik heb het hier erg na mijn zin. Het werk is leuk, de collega’s zijn gezellig en de sfeer is goed!
Evelien
Studio

Je mag mij zeker niet wakker maken…. (daar word ik nooit zo vrolijk van)
Ik vind het wel leuk om er lekker op uit te gaan met de kinderen, na de dierentuin, een museum, speeltuin of zwembad. Ook vind ik het gezellig om lekker uit eten te gaan, maar ik mag ook wel graag zelf koken en dingen uit proberen.

Ik werk in de studio, waar ik zorg dat alle bedrukkingen worden geprint of gesneden. Zodat deze op de kleding kan worden gedrukt. Dat printen gebeurt op een DTF printer en het snijden van flexfolie op een snijplotter.

Mijn verantwoordelijkheden zijn met name zorgen dat alle voorbereidingen klaar zijn zodat ze bij het drukken niet stil komen te staan. Ik vind dat ook mooi als dat weer gelukt is! Ik krijg echt wel energie van dit leuke, gezellige en enthousiaste team. Ik heb al heel wat gezellige uitjes en activiteiten meegemaakt, waaronder de YUMANRACE, Curlen op de ijsbaan, spontaan karten/bowlen met elkaar en een leuk ‘dames’-etentje.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Offerte aanvragen
KMS inlog