Offerte aanvragen
KMS Inlog

Het team van Reflex zorgt er dagelijks voor dat heel veel medewerkers altijd in veilige, comfortabele bedrijfskleding aan het werk zijn. Daar zit natuurlijk een heel proces achter. Van het managen van ons KMS systeem tot aan de levering aan onze klanten. We stellen je graag voor aan onze kundige collega’s die je een kijkje in onze keuken geven. Deze keer is Frank Twilhaar aan de beurt. 

Frank is geboren en getogen in Nijverdal, trotse vader van Benthe en Lotte en steun en toeverlaat van Miranda. “In mijn vrije tijd ga ik graag veel met vrienden en familie leuke dingen doen, trekken we er regelmatig op uit met de caravan en ook kijk ik elk jaar weer uit naar de wintersport! Verder is een hobby van mij om op originele Napolitaanse wijze pizza’s te maken in mijn hout gestookte pizza-oven, met echt Italiaans bloem en ingrediënten!”

Mocht je Frank een groot plezier willen doen, dan kan dat in de vorm van een gave activiteit, maar ook een goede fles whisky kan hij enorm waarderen. Toch blijft één van de mooiste dingen die er bestaan volgens Frank toch wel een rondje over het circuit met een woeste race auto.  

In 2007 ben ik samen met Robbin het bedrijf begonnen. De eerste jaren met ons tweeën, en later kwamen er ook werknemers bij. Als ik daar op terugkijk hebben we echt een geweldige tijd gehad! Ondertussen zijn we een hele club geworden, maar ik ga nog steeds met evenveel plezier naar mijn werk.

Ik probeer mij zo min mogelijk te bemoeien met de dagelijkse zaken, maar ben meer bezig met de langere termijn. Zo ondersteun ik Dana bij marketing zaken, overleg ik met Robbin en Ramon over keuzes die we moeten maken voor Reflex en Intersport en zit ik veel in gesprek met (nieuwe) klanten en leveranciers. 

Ook ben ik continue bezig met hoe we onze dienstverlening nog beter kunnen maken richting onze klanten en hoe we ons kunnen blijven onderscheiden. Het leukste is natuurlijk om te zien dat zoiets goed uitpakt! Bijvoorbeeld als je merkt dat klanten positief verrast zijn, of dat je uit de markt hoort dat wij inderdaad behoorlijk onderscheidend zijn.

Wat mij echt is bijgebleven bij Reflex zijn toch wel de reisjes naar Argentinië en Sri Lanka met onze producenten. Echt onvergetelijke momenten zijn dat geweest, waar ik nog regelmatig aan terugdenk.
Frank Twilhaar

Wat Reflex uniek maakt is sowieso de werksfeer. We zijn echt geen beste vrienden van mekaar, maar er heerst wel een super goede sfeer. Je hoort ook regelmatig iemand schaterlachen, of de radio wordt even iets harder gezet omdat er een lekker nummertje op is. Daarnaast kunnen we elkaar ook prima aanspreken als er iets fout is gegaan. Ik hoor wel eens dat er bij andere bedrijven collega’s elkaar aan het ’afbekken’ zijn. Dat is hier nooit gebeurd en dat gaat ook nooit gebeuren. We gaan altijd respectvol met elkaar om.

Waar ik ongelooflijk trots op ben, is dat we bij Reflex altijd door het vuur gaan voor een klant, ik zou haast willen zeggen letterlijk door het vuur. En dat is geen commercieel praatje, daar staan we gewoon voor. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Als dat betekent dat we ’s nachts een koerier naar Duitsland moeten laten rijden om daar wat bij een leverancier op te halen, dan doen we dat. Afspraak is afspraak. En ik merk ook dat dit bij alle collega’s ingebakken zit.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Offerte aanvragen
KMS inlog