Offerte aanvragen
KMS Inlog

Het team van Reflex zorgt er dagelijks voor dat heel veel medewerkers altijd in veilige, comfortabele bedrijfskleding aan het werk zijn.

Daar zit natuurlijk een heel proces achter. Van het managen van ons KMS systeem tot aan de levering aan onze klanten. We stellen je graag voor aan onze kundige collega’s die je een kijkje in onze keuken geven. Deze keer is Paul Walraven  aan de beurt.

Mijn naam is Paul Walraven en ik ben getrouwd met Ingrid, heb een zoon Cas en een dochter Lynn. Ik ben mijn hele leven al woonachtig in Raalte, dus een echte Raaltenaar. Jullie kunnen me kennen van de squashbaan. Verder ga ik graag vissen of vliegvissen en ik ben formule 1 fan! Voordat ik bij Reflex kwam ben ik in 1981 begonnen in de bouw. Daar heb ik tot 1999 gewerkt, totdat ik ander werk moest zoeken in verband met mijn rug. Zo ben ik in de kleding beland. Nadat ik 10 jaar bij een bedrijf in Raalte heb gewerkt, ben ik via een squash maat bij Reflex terecht gekomen. Sindsdien ben ik een heel tevreden mens!

 

“Bij Reflex is geen dag hetzelfde. Er wordt serieus gewerkt, maar er is ook regelmatig tijd voor een geintje. Dit zorgt voor een topsfeer bij ons.”

 

Ik ben bij Reflex dagelijks bezig met relatiebeheer en het ondersteunen van de binnendienst. Samen met 3 collega’s ben ik verantwoordelijk voor de binnendienst en tevens de showroom. Uiteraard zorg ik ervoor dat klanten tevreden ons pand verlaten. Als dat weer is gelukt, dan krijg ik daar energie van.

Als ik terugkijk dan zie ik als eerste de groei die we hebben doorgemaakt. We zijn begonnen in een klein pandje aan de R. Dieselstraat en zitten inmiddels in een groot pand aan de Bedrijvenweg. Van een kleine ruimte om te bedrukken naar een ruime overzichtelijke studio. In het verleden kwam er een doosje of 2 per dag binnen die we naar boven brachten om te bedrukken. Dat zijn er nu dagelijks 20! Niet te doen in deze tijd om ze allemaal naar de 1e verdieping te brengen.

 

“Ik ben trots dat ik menige klanten uit Raalte heb kunnen behouden. Ik ben als eerste werknemer begonnen bij Reflex en super trots op waar we nu staan!”
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound
Offerte aanvragen
KMS inlog