Circulaire bedrijfskleding

Zoals bekend is REFLEX bedrijfskleding toonaangevend op het gebied van duurzame bedrijfskleding. Wat ons met name onderscheidt is dat we van duurzaamheid geen leeg begrip maken, maar dat wij werkbare methodes ontwikkelen om duurzaam in te kunnen kopen, zonder dat dit ten koste gaat van de commerciële doelstellingen.

”Wat ons met name onderscheidt is dat we van duurzaamheid geen leeg begrip maken, maar dat wij werkbare methodes ontwikkelen om duurzaam in te kunnen kopen, zonder dat dit ten koste gaat van de commerciële doelstellingen.”

Frank Twilhaar, duurzame kleding specialist

Daarom zijn wij een dealerschap aangegaan van T’riffic Circulair. Circulaire bedrijfskleding ontwikkeld door echte kenners en met een goed doordachte visie.

Circulair is de nieuwe norm. en hard nodig, want de textielindustrie is de 2e vervuilendste industrie ter wereld!

Daarom introduceren wij het nieuwe label

100% GERECYCLEDE COLLECTIE

Wij hebben van onze gerecyclede garens van 50% gerecyclede katoen en 50% gerecyclede polyester een collectie geproduceerd die bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, hemden en werkbroeken. En ook hebben we jacks en softshells toegevoegd gemaakt van 100% gerecycled polyester.

Deze artikelen zijn, naast dat ze voor het milieu ongeveer 40% CO2, 40% energie en 99% water besparen, ook nog eens gemaakt onder sociaal duurzame omstandigheden. Alle fabrieken waar T’riffic haar productie maakt zijn geaudit door de Fair Wear Foundation en scoort maar liefst 86 uit 100 punten en is daarmee Leader. De T’riffic collectie is zelfs gemaakt met een Leefbaar Loon.

Wilt u dus graag daden voegen bij uw MVO woorden? Twijfel dan niet langer en neem contact op met REFLEX.
Wij adviseren u heel graag en geheel vrijblijvend over circulaire bedrijfskleding welke uit voorraad leverbaar is, uiteraard voorzien van uw logo.

Kortom; Duurzame bedrijfskleding zonder gedoe!

Ik wil circulaire bedrijfskleding!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

  • Supersnel bestellen via ons KMS-systeem.

    Bekijk ons uitgebreide productaanbod en vraag direct een offerte aan.

    Meer weten? Wij zijn er!

    0548 - 76 34 02

KMS inlog
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×