Offerte aanvragen
KMS Inlog

Het team van Reflex zorgt er dagelijks voor dat heel veel medewerkers altijd in veilige, comfortabele bedrijfskleding aan het werk zijn. 

Daar zit natuurlijk een heel proces achter. Van het managen van ons KMS systeem tot aan de levering aan onze klanten. We stellen je graag voor aan onze kundige collega’s die je een kijkje in onze keuken geven. Deze keer is Lobke aan de beurt.

 

Ik ben op mijn 15e begonnen bij de wok Sallandseberg in Nijverdal. Hier heb ik 3 maand gewerkt. Toen ben ik bij Reflex begonnen en ik werk hier nu een aantal jaar. Tussendoor heb ik voor mijn sign opleiding nog een aantal keren stage gelopen bij Timelight in Nijverdal. Ik werk dan wel in een mannenwereld, maar ben een echt meisje meisje.

Mocht je Lobke een keer willen bedanken, ze is dol op tassen, parfum en voor een bord risotto mag je haar altijd wakker maken! 

 

“Ik ben trots op onze kwaliteit van drukken en vind het mooi om te zien hoe een bedrijf zich kan presenteren met de bedrukte kleding van Reflex.”
Lobke
Studio

Ik werk bij Reflex in de studio en ben elke dag bezig met kleding bedrukken en zo af en toe het pellen van logo’s. Ik werk voornamelijk samen met Maaike, Esmay, Nick & Evelien. Ik ben verantwoordelijk voor het op de juiste manier bedrukken van kleding en zorgen dat alle kleding goed geleverd word bij de klant.

Mij is echt bijgebleven hoe professioneel we door de jaren heen zijn geworden qua werk wijze in de studio en  de kwaliteit van drukken. Ik ben trots op hoe wij binnen dit bedrijf met elkaar samen werken, we hebben een super leuk team!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Offerte aanvragen
KMS inlog