Tabonon

Specs:

Klant: Tabonon / Kick van Sport
Sinds: 2011
Locatie: Zwolle / Raalte

Beschrijving klant:

”Tabonon (ThaBoxing Noord Oost Nederland) is een van de grootste vechtsportscholen in Oost Nederland waarbij 32 medewerkers zijn verdeeld over 3 locaties. Tabonon biedt kickboksen, MMA (Mix Martial Arts), grappling/jiu-jitsu en boksen aan. Daarnaast wordt er ook yoga, krachttraining en personal training aangeboden. Tevens geven we workshops, verzorgen we de opleiding leraar martial arts (CIOS Heerenveen) en de module de kick van kickboksen (Calo, Windesheim), geven we bij- en nascholingen voor gymleraren en psychisch motorische therapeuten en organiseert Tabonon met enig regelmaat een kinderfeestje..”

Beschrijving case:

Tabonon is een klant van het eerste uur, en vandaag de dag nog steeds een tevreden klant. Doordat Tabonon net als Reflex een snel groeiend bedrijf is, begrijpen we elkaar snel en kunnen we hier goed op inspelen.

Uiteraard is het met name sportkleding wat we bij de vechtsportschool leveren. De kleding wordt behoorlijk intensief gebruikt en daarom is de kwaliteit zeer belangrijk. Behalve dat deze sportkleding hoog ademend moet zijn, moet de bewegingsvrijheid ook maximaal zijn. Daarnaast moet de bedrukking die op deze kleding zit hier natuurlijk ook tegen bestand zijn.

We hebben hier speciaal ontwikkelde transfers voor gebruikt, welke zeer rekbaar zijn en ook naar meerdere wasbeurten de rekbaarheid en kleurechtheid behouden. Bovendien gebruikt Tabonon ook nog een metallic kleur goud en ook deze wens hebben we kunnen vertalen in de juiste transfer.

Naast stock collectie sportkleding hebben we ook custom made sportkleding geleverd aan Tabonon. We hebben hierbij een volledig zelf ontworpen sportshirt in de stijl van Tabonon geproduceerd.

 

 

 

 

Wilt u ook (Custom Made) sportkleding?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

  • Supersnel bestellen via ons KMS-systeem.

    Bekijk ons uitgebreide productaanbod en vraag direct een offerte aan.

    Meer weten? Wij zijn er!

    0548 - 76 34 02

KMS inlog
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×