Hoe blijf ik in beeld tijdens Corona crisis?

Het lijkt wel alsof er geen ander nieuws meer is in de wereld dan het Coronavirus.
De horeca ligt plat, alle evenementen zijn afgelast en de sportwereld staat helemaal stil.

Ook de meeste kantoren zijn helemaal leeg, mensen die thuis kunnen werken doen dat nu ook massaal.

Daarom is het in deze situatie erg lastig om in beeld te blijven bij de klanten. Bezoeken worden niet meer op prijs gesteld en de meeste bedrijven zijn bezig met overleven. New business gaat dus ontzettend lastig worden.

Maar uiteraard biedt deze periode ook kansen! Dit is het moment dat je kunt laten zien dat je ook in deze tijd denkt aan je klanten. Immers, als het genereren van nieuwe klanten nu moeilijk is, hoe belangrijk is het dan om je bestaande klanten te behouden.

Een kleine attentie in de vorm van een relatiegeschenk met een boodschap om te laten weten dat u nog steeds klaarstaat voor hen en graag de contacten weer oppakt na het virus, kan wellicht het verschil maken!

Maar ja, je wilt juist zoveel mogelijk fysiek contact vermijden, dus al die attenties rondbrengen is ook niet handig. Daarom hebben wij een lijstje opgesteld van artikelen welke per post verstuurd kunnen worden en door de brievenbus passen! Doordat deze artikelen per brievenbus post verstuurd kunnen worden scheelt dit ook in de verzendkosten, en daarnaast is het geen probleem als de geadresseerde op moment van bezorgen niet thuis is.

Je kunt deze relatiegeschenken sturen naar bestaande relaties, maar waarom niet naar potentiële klanten? En wat dacht u van uw medewerkers die op dit moment allemaal thuis werken? Met een klein geschenk kunt u een hoop verschil maken.

Wij hebben alvast een lijst voor u opgesteld met alle relatiegeschenken welke mooi bedrukt kunnen worden met uw logo en tevens geschikt zijn voor brievenbus pakketpost. Enkele voorbeelden van geschikte artikelen zijn bijvoorbeeld een Powerbank of een USB-hub met logo, laptop hoes om de laptop te beschermen voor de thuiswerkers, een ovenwant met logo omdat er nu genoeg tijd is om eens lekker koekjes te bakken, Draadloze oplader met logo om ook online goed bereikbaar te blijven, Notitieboekje van gerecycled karton omdat dit gewoon hartstikke handig is en tevens een duurzame keuze, desktop organizer met draadloos oplaadstation omdat de thuis kantoren nu efficiënt gebruikt moeten worden, een teken- en schildersetje om ook te denken aan de kleinste kunstenaartjes, of wat dacht u van een pakketje met zaadjes en geperste aarde om thuis een mini moestuintje te maken? Maar ook speelkaarten met logo om de tijd te doden is misschien een leuke attentie. Een andere optie is een hartvorming blikje bedrukt met uw logo met snoepjes er in. Een ander goed idee is een horloge met stappenteller, uiteraard bedrukt met uw logo.

Heeft u interesse om eens de mogelijkheden te bekijken? Neem dan contact met ons op en we denken graag met u mee!

Vraag naar de mogelijkheden!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

  • Supersnel bestellen via ons KMS-systeem.

    Bekijk ons uitgebreide productaanbod en vraag direct een offerte aan.

    Meer weten? Wij zijn er!

    0548 - 76 34 02

KMS inlog
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×