Bedrijfskleding bedrukken en/of borduren.

Bedrijfskleding borduren en/of bedrukken

Door middel van bedrukking of borduren kunnen wij uw bedrijfskleding personaliseren, waardoor u en uw bedrijf nog beter herkenbaar zijn. Wij kunnen uw werktruien, werkbroeken, shirts, polo’s of andere bedrijfskleding voorzien van bijvoorbeeld een logo of de bedrijfsnaam.  Er zijn verschillende manieren om textiel te bedrukken. Daarbij adviseren wij welke techniek het best bij uw gebruik past. Het bedrukken of borduren van bedrijfskleding hebben wij zelf in eigen beheer. Hierdoor garanderen wij de beste kwaliteit en leveren wij de bestelde producten supersnel.

Onze transfers zijn tot negentig graden chemisch wasbaar en zélfs dan worden de kleurechtheid en flexibiliteit behouden.

Ook voor het borduren van (bedrijfs)kleding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij berekenen namelijk geen borduurkaartkosten. Positief feit is dat wij van u geen minimale afname eisen.

Wist u dat wij bijna al het drukwerk in eigen huis uitvoeren? In ons team hebben we meerdere textieldruk specialisten die er voor zorgen dat uw kleding perfect voorzien wordt van uw logo. Het bedrukken van kleding lijkt misschien geen hogere wiskunde, maar wij verzekeren u dat het zeker specialistisch werk is. Tegenwoordig worden er steeds meer en complexere textielsoorten gebruikt waardoor de te gebruiken druktechnieken van cruciaal belang zijn.

Goed om te weten; wij bedrukken niet op aangeleverde kledingstukken.

Neem contact met ons op voor meer informatie en de tarieven!

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  • Supersnel bestellen via ons KMS-systeem.

   Bekijk ons uitgebreide productaanbod en vraag direct een offerte aan.

   Meer weten? Wij zijn er!

   0548 - 76 34 02

  KMS inlog
  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×