Bedrijfsinformatie

REFLEX is de betrouwbare partner voor bedrijfskleding voor bedrijven die het belangrijk vinden dat hun personeel er representatief uit ziet. Immers, goed uitziende bedrijven behalen betere resultaten. Naast bedrijfskleding leveren en bedrukken wij ook sportkleding en promotieartikelen. REFLEX is continu op zoek naar verbetering. Meer specialisatie en technieken worden in huis gehaald om de kleding te bedrukken. Op onze locatie aan de bedrijvenweg 34 in Nijverdal zijn we voorzien van een showroom, een ruim magazijn, kantoren met de nieuwste apparatuur en een werkplaats.

De technieken die wij in huis hebben zijn:

 • Flex & Flock
 • Transfers
 • Borduren
 • Zeefdruk
 • Sublimatie


Bedrijfskleding
Door middel van een professionele uitstraling laat u zien dat u kwaliteit belangrijk vindt. U zult hiermee vertrouwen winnen bij uw (potentiële) klanten. Een gegeven dat in deze tijd van cruciaal belang is. Bedrijfskleding is het ideale middel op een professionele uitstraling neer te zetten. Daarom is REFLEX úw partner op het gebied van bedrijfskleding. Als specialist adviseren wij de juiste kleding voor elke branche. Hierbij houden wij rekening met kwaliteit, comfort, veiligheid en uitstraling. Door onze kennis op het gebied van bedrijfskleding en het werken met korte lijntjes kunnen wij een unieke garantie bieden: “Gegarandeerd besparen, zonder kwaliteitsverlies en met een topuitstraling!” Dat dit een gewaagde uitspraak is, beseffen wij ons. Maar tevens leert onze ervaring ons dat wij zeker in staat zijn dit waar te maken.

Daag ons daarom uit om ook voor uw bedrijf een besparing te realiseren!


Werkschoenen
Een goede schoen is de basis van gezond werken. Door onze brede kennis op het gebied van werkschoenen kunnen wij iedereen de juiste schoen aanmeten. Uiteraard geldt dit voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit een grote diversiteit aan steunzolen. Hierdoor kunnen bepaalde lichamelijke klachten al gemakkelijk worden voorkomen. Een afspraak om langs te komen is niet nodig. De duer staat altijd voor u open. Dankzij onze brede voorraad neemt u de gekochte schoenen gelijk mee. Service staat bij ons hoog in het vaandel en hiermee benut u uw werkdag zo optimaal mogelijk.


PBM’s
Persoonlijke beschermingsmiddelen, oftewel PBM’s, zijn essentieel als het gaat om het creëren van een veilige werkplek. “Veiligheid gaat voor alles”, is een veelgehoorde uitspraak. Uiteraard is iedereen het daar mee eens, maar in de praktijk gaat het toch nog wel eens mis. Graag geven wij u advies welke PBM’s voor u noodzakelijk (of zelfs verplicht) zijn. Doordat wij een zeer breed assortiment hebben, investeert u bij ons nooit in de verkeerde producten. Veel hiervan hebben wij standaard voorradig. Deze kunnen zonder afspraak afgehaald worden. Denk hierbij aan ademende werkhandschoenen, waarmee zweethanden absoluut verleden tijd zijn. Ook is er op het gebied van adem- en gezichtsbescherming veel meer mogelijk dan u misschien zult denken. Bij gebruik van het juiste product op de juiste plek zijn u en uw personeel goed beschermd en kunt u toch comfortabel werken!


Waarom REFLEX?
Bedrijfskleding is onze absolute passie. Ons doel daarbij is u op dit gebied te ontzorgen. We hebben dan ook graag persoonlijk contact met onze klanten. Als u ons belt, krijgt u meteen een bedrijfskledingspecialist aan de lijn. Deze loopt concreet alle opties en wensen met u door. Doordat we alleen met de kortste lijnen werken, kunnen we zeer snel schakelen en efficiënt handelen. Hierdoor gaat het regelen van de bedrijfskleding en PBM’s zo min mogelijk ten koste van uw werkdag. Wij kunnen, indien gewenst, zelf een basispakket voor u op voorraad houden. Artikelen hieruit kunnen dan gelijk worden bedrukt en geleverd indien u per direct kleding nodig heeft. Tenslotte maken wij vrijblijvend digitale proefdrukken. Dit doen wij zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Hierdoor komt u niet voor ongewenste verassingen te staan. Sinds kort bieden wij ook een online bestelsysteem aan voor u als verantwoordelijke voor de bedrijfskleding of voor uw werknemers. Hier kunnen wij unieke inlogcodes voor genereren zodat u in uw eigen omgeving terecht komt waar alleen uw artikelen zichtbaar zijn en simpel en snel na te bestellen zijn.


Sportkleding
Sportswear is het bedrukken en leveren van sportkleding. Hierbij kunt u denken teamtenues, trainingspakken, tassen en teamaankleding. Dus sponsort u een sportclub en wilt u dit doen in de vorm van kleding? Of zoekt u sportkleding voor uw vereniging c.q. sportclub? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren diverse merken sportkleding voor verschillende binnen- en buitensporten. Dus ook wieler- en schaatskleding. Uiteraard kunnen we ook deze kleding voorzien van de mooiste bedrukkingen en kunnen wij de kleding in uw huisstijl ontwerpen en produceren.


Promokleding
Met promokleding bedoelen we alle bedrukte textiel wat niet als werkkleding gebruikt wordt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van promotioneel textiel. We kunnen alle kleuren van de regenboog leveren en ook qua bedrukking kunnen we de gekste dingen waarmaken. Wilt u shirts laten drukken voor bijvoorbeeld een evenement? Of gewoon een gekke tekst op een T-shirt laten drukken? Bij ons bent u van harte welkom.


Promotieartikelen
Naamsbekendheid creëert u door herhaling. Zo zijn promotieartikelen ideaal om uw naam op terug te laten komen. Ons assortiment relatiegeschenken is eigenlijk oneindig te noemen. Van een simpele balpen tot een exclusief wijnkistje met inhoud; alles is mogelijk! Daarbij is REFLEX voorzien van mooie documentatie voor promotieartikelen. Vraag vrijblijvend naar deze documentatie. Indien gewenst laten wij samples zien, zodat u de kwaliteit met eigen ogen kunt ervaren. Wanneer het einde van het jaar nadert, is het ook mogelijk uw kerstgeschenken en kerstpakketten bij ons te bestellen. Wij laten uw graag ons assortiment zien.


Sportprijzen
Het leveren van sportprijzen is ook een tak van sport bij REFLEX. Heeft u bekers of medailles nodig met een graveerplaatje, schroom dan niet deze bij ons te bestellen.


Kerstgeschenken
Wilt u voor uw personeel en/of klanten een leuk kerstpakket, kerstgeschenk of drankpakketje bestellen. In het seizoen dat dit weer begint te spelen kunt u bij ons uw kerstgeschenken bestellen. Wilt u graag een kerstgeschenk combineren met een relatiegeschenk en dit samenvoegen, dit is ook mogelijk.

Wilt u zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen? 
Blader dan eens door onze online brochure.


Heeft u nog vragen?
Neem contact met ons op

 • Supersnel bestellen via ons KMS-systeem.

  Bekijk ons uitgebreide productaanbod en vraag direct een offerte aan.

  Meer weten? Wij zijn er!

  0548 - 76 34 02

KMS inlog
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×